Slotconcerten Rowwen Hèze 2015

Slotconcerten Rowwen Hèze 2015

Mijn vader vroeg mij of ik mee wilde gaan naar de slotconcerten van Rowwen Hèze. Ik had hier al veel van gehoord, het zou een van de gezelligste feesten zijn waar je maar naar toe kon gaan. Niets was minder waar, de gezelligheid, de mensen en de opzet allemaal geweldig.

Mijn vader had door persoonlijke connecties VIP kaarten kunnen bemachtigen die toegang boden tot het buffet en de VIP decks. In het VIP gedeelte was alles heel goed geregeld, de aankleding was top en het straalde ook luxe uit. Het buffet was ook van grote kwaliteit en was eens wat anders dan een standaardbuffet. Er is veel gedaan met lokale producten zowel in de horeca als in het buffet dit zorgde toch voor een verbonden gevoel met de regio Amerika. Het idee van de VIP decks had ik nog nooit ergens anders gezien, aan allebei de kanten van het podium stonden er verhoogde podia. Wanneer je op deze decks stond kon je over heel de massa mensen die in de tent stond kijken. Ook aanwezig op de decks waren personeel die naar jou kwam om een bestelling op te nemen. Op elk deck stond een bar met een ruim assortiment, van Hertog Jan tot Corona en zelfs speciaal bier. Door het grote assortiment werd er weer een luxe gevoel gecreëerd.
In de tent paste z’n paar 1000 man, je zou denke wanneer er z’n grote groep op elke staat moet het fout gaan. Maar niets was minder waar, het was alleen maar gezelligheid en mensen die met elkaar aan het dansen waren.

Leave a Reply

Skip to toolbar