Seminar ADE

Seminar ADE

Geboren en getogen in Tilburg, begint Jan-Willem van de Ven in de beginjaren van het millennium aan de Universiteit van Tilburg als psycholoog in spe. Al snel wordt hem duidelijk dat deze opleiding niets voor hem is en kiest hij voor IEMES CE .
Na bij 2 verschillende stage bedrijven aan te zijn genomen op exact dezelfde dag, kiest Jan-Willem er voor om bij Buma Cultuur stage te gaan lopen. In zijn tijd als student had hij al wel eens een evenement georganiseerd, dus hij dacht dat Buma Cultuur hier wel prima bij aan zou sluiten. Eenmaal begonnen aan de stage was zijn voornaamste taak het assisteren bij het boeken van hotels en vluchten voor uitgenodigde artiesten en sprekers voor de verschillende conferenties die Buma Cultuur organiseert.
Na zijn stage wordt hij gevraagd om bij Buma Cultuur te blijven werken en de rol van zijn voormalige stage begeleider over te nemen. In de jaren die daarop volgen maakt Jan–Willem meerdere malen promotie en weet hij zich binnen Buma Cultuur op te werken tot Head of Festival van Amsterdam Dance Event welke ook door Buma Cultuur georganiseerd wordt.
Tijdens dit seminar wil Jan-Willem door middel van vragen uit het publiek aangevuld met foto’s en beeldmateriaal een interactief seminar verzorgen over ADE en wat er allemaal bij komt kijken.

Leave a Reply

Skip to toolbar