Kevin Hart – What Now tour

Kevin Hart – What Now tour

Toen ik voor het eerste over deze man hoorde was ik meteen fan. Zijn manier van comedy is gewoon geweldig, de gezichtsuitdrukkingen bij zijn grappen maakt het geheel nog veel grappiger. Op een avond was ik naar Comedy Central aan het kijken toen er in de reclame een promo op kwam over zijn nieuwe tour, die ook door Nederland kwam. Ik hoefde er niet over na te denke of ik er heen zou gaan maar meer over wie er mee wilde. Toen ik er op school eenmaal over begon hoefde ik niet veel meer te zeggen of Kingsley wilde al mee. Toen ik de kaarten wilde gaan bestellen waren er nog genoeg stoelen over alleen hadden we allebei geen geld en moesten we wachten totdat de studiefinanciering binnen was. De dag dat het geld binnenkwam hebben we meteen de kaarten besteld maar er waren jammer genoeg geen plaatsen meer op de eerste ring of op podium hoogte dus hadden we 2 stoelen bemachtigd op de 2de ring. Het maakte mij niet uit waar ik zat als ik er maar bij kon zijn.

We waren de dag ervoor al naar de releaseparty van Sevn Alias geweest in Rotterdam waar we uiteindelijk pas om 3 uur ‘s avonds thuis waren omdat toen we aankwamen in Roosendaal er geen treinen meer reden en we dus vast zaten. Vandaag gingen we vroeg op pad om ook nog even de toerist uit te hangen in eigen land. We waren rond 1 uur in Amsterdam waarna we door de stad zijn gelopen en wat gedronken en gegeten. Om 10 uur begon de show dus pakte we rond een uur of 9 de metro naar de Amsterdam ArenA. De show was in het Ziggo Dome waar ik ook nog nooit was geweest. De omgeving rond het Ziggo Dome was mooi, met natuurlijk een spuuglelijk gebouw, de ArenA.
Eenmaal binnen en de Ziggo Dome zorgde we even dat we niet meer uit onze stoelen hoefde te komen en hebben we even wat eten en drinken ingeslagen.

Toen de show begon hadden ze een duidelijk bericht, dit was dat het gebruik van telefoons strikt verboden was. Je mocht je telefoon niet een uit je zak halen, deed je dit toch en de beveiliging zag dit werd je er per direct uitgezet. Einde van het liedje, 200 mensen zijn er in totaal uitgezet.
De show zelf was hilarisch, ik had ook niks anders verwacht, wel was het toch jammer dat we zo ver weg zaten. Maar het was toch een ervaring om nooit meer te vergeten.

 

Leave a Reply

Skip to toolbar